Hae remonttilainaa 60 000€ asti - Saat lainapäätöksen heti

240 €
90 €
Hyväksyn Remppalaina.fin käyttöehdot, tietosuojaselosteen ja Remppalaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Warning

Täytä remonttilainahakemus netissä ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään! Kilpailutamme lainahakemuksen yli 30 pankin ja luotonantajan välillä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Clock
Nopea ja kätevä
Remonttilaina järjestyy nopeimmillaan jo vartissa tilillesi.
Clock
100% kotimainen
Remppalaina.fi on täysin suomalainen palvelu.
Clock
Suojattu yhteys
Tietosi on suojattu salatulla yhteydellä ja ovat aina 100% turvassa.

Remonttilaina 100 – 60 000€ - Miten löytää sopiva remonttilaina?

Haluatko parantaa kotisi yleisilmettä pienellä remontilla ja sisustamisella, vai onko nyt tullut putkiremontin aika? Ehkä pesukoneesi on hajonnut, tai suihkusi kaipaa uutta laatoitusta. Remonttilainan tarve voi olla hyvinkin erilainen eri ihmisillä, ja lainaa voidaan tarvita pienempään pintaremonttiin, taikka suurempaan perusremontointiin. Pintaremontissa uusitaan usein vain asunnon pintoja, tapetoidaan ja maalataan, ja uusitaan esimerkiksi kodinkoneita. Perusremontissa taas korjataan asunnon rakenteita, putkistoa, ja esimerkiksi ikkunoita tai tehdään kattoremontti. Remontoinnissa kannattaa olla tarpeeksi ajoissa liikkeellä korjauksien kanssa, jotta pitkäaikaisia vaurioita ei ehdi syntymään asuntoon, ja tulevat kustannukset pysyvät alhaisina. Myös ennakoiva toiminta, esimerkiksi tarpeeksi tiiviiden ikkunoiden hankinta varsinkin suuremmissa omakotitaloissa auttaa tuomaan säästöjä tulevaisuudessa, ja lämmityskustannukset saattavat tippua hyvinkin merkittävästi.


Ollaan remonttilainaa sitten hankimassa asunnon sisustuksen uusimiseen, taikka putkien saneeraukseen, on remonttiin kuluvat kustannukset hyvä kartoittaa ennen lainan hakua. Eri remonttifirmoilta kannattaa rohkeasti pyytää arviota tulevan remontin kuluista, jos remonttia varten joudutaan palkaamaan työvoimaa. Eri remonttifirmojen palvelut voivat vaihdella rajustikin hinnoissa, ja vertailemalla eri palveluita voit saada huomattavaa säästöä. Lainaa ei ole tarkoitus hakea liian suurta määrää, vaan tavoitteena on realistinen summa jonka pystyy maksamaan takaisin. Esimerkiksi kattoremontin rahoitus kannattaa kilpailuttaa. Remontin muistakin kuluista on kuitenkin hyvä olla perillä ennen lainan hakua, jotta lainaa tulee haettua kattava määrä.


1
Nopea
Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.
2
Ilmainen
Hakeminen ei maksa mitään.
3
Säästä koroissa
Etsimme sinulle parhaan lainan.
4
Vakuudeton
Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
5
Turvallinen
Jo satoja tuhansia käyttäjiä Suomessa.

Asuntolainan yhteydessä vai kulutusluotolla?

Kun lainan summa on mietitty sopivan kattavaksi, on aika miettiä mistä lainaa kannattaa hakea. Remonttia tehdessä lainan haussa on useita eri vaihtoehtoja, joista tärkeimmät ovat asuntolainaan yhdistetty remonttilaina, vakuudelliset pankkilainat, sekä vakuudettomasti kulutusluotolla haetut remonttilainat.

Remonttilaina asuntolainan päälle ja verovähennyksiin

Remonttilaina saattaa olla mahdollista yhdistää jo valmiiksi löytyvän asuntolainan yhteyteen, jolloin lainan korot usein pysyvät hieman matalimpina, ja remonttilainaa maksetaan pois asuntolainan yhteydessä. Jos remonttilainan liittää asuntolainaan on hyvä huomioida, että asuntolainan ehdot saattavat muuttua. Jos tavoittena kuitenkin on suurisummainen laina jota haluaa rauhassa pidemmällä aikavälillä maksaa takaisin, on oman pankin tarjoamat mahdollisuudet asuntolainaan liittämisestä hyvä kartoittaa. Remonttilainan voi vakituisen asunnon asuntolainaan yhdistämisessä myös laskea asuntolainan koron verovähennyksiin

mikä korvautuu verotuksessa, jos kyseessä on asunnon peruskorjaus, eikä pelkästään pintaremontti. Vuonna 2018 asuntolainan koron verovähennyksen määrä on 35 %.

Remonttilainan voi myös hankkia erillisenä lainana, vakuudella tai vakuuttomana. Asuntolainaa hakiessa kyseessä oleva asunto toimii yleensä lainan vakuutena, eikä sitä tällöin voi enää uudestaan käyttää toisen lainan kanssa vakuuttamassa. Remonttilainaa saa pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä myös ilman vakuuksia, kulutusluottona.

Edullista lainaa remonttiin kulutusluottona

Kulutusluottona otettu remonttilaina saattaa olla lainan asuntolainaan yhdistämistä parempi vaihtoehto, varsinkin jos lainan haluaa maksaa pois nopeasti, eikä asuntolainan kanssa samaa tahtia. Jos remonttilainan liittää asuntolainaan, maksetaan sitä myös pois asuntolainan kanssa, ja asuntolainan maksuaika voi olla parikymmentäkin vuotta. Kulutusluotolla korko on yleensä hieman korkeampi, mutta se toimii hyvänä vaihtoehtona silloin kun laina pystytän maksamaan nopeasti takaisin.

Kulutusluottoa voi vaivatttomasti hakea netin kautta, ja rahat saa nopeasti tilille, ilman pankissa asiointia vakuudellisten lainojen tavoin.

Joskus remontin aloittaminen nopeasti on tärkeää ja välttämätöntä, jotta asuntoon ei synny pitkäaikaista vahinkoa. Esimerkiksi kosteusvauriot on syytä korjata niin pian kuin mahdollista, jotta kosteus- ja myöhemmin sisäilmaongelmia ei ehdi kehittyä asuntoon. Kuten kaikissa lainoissa, vertailu ja halvimman lainan löytäminen kannattaa, jotta saat lainallesi parhaimmat lainaehdot ja matalimman koron. Eri pankit tarjoavat erilaisia lainoja, ja niiden yksittäinen läpikäyminen voi olla väsyttävää. Netistä löytyviä valmiiksi lainat kilpailuttavia laskureita kannattaa käyttää hyödyksi, jotta paras lainatarjous ei jää hyödyntämättä.

Remonttilainaa myös taloyhtiöille

Remonttilainaa voi hakea myös taloyhtiölle, jolloin osakkaat maksavat kaikki oman osansa lainasta. Tässä kannattaa huomioida, ettei kaikilla osakkailla välttämättä ole varaa maksaa suurta lainasummaa heti takaisin, jolloin he tarvitsevat pidemmän laina-ajan. Toisaalta taas lyhyemmät laina-ajat voivat olla hyödyllisiä jos taloyhtiöön on tulossa useampia remontteja ja näihin tarvitaan eri lainoja.

Osakkailla on yleensä myös mahdollisuus maksaa heidän osuutensa heti remontin jälkeen kokonaisuudessaan pois, jolloin taloyhtiön velka vähenee nopeammin. Kaikkein tärkeintä tässäkin on hyvä suunnittelu, jotta oikeaan lainaratkaisuun päädytän koko taloyhtiön näkökulmasta. Taloyhtiöt voivat saada myös osaan remonttinsa kustannuksista avustusta ARA Asumisen rahoitus-, ja kehittämiskeskukselta, joka tarjoaa ikääntymis-,vammais-, sekä hissitukea, jolloin lopullinen haettava lainasumma jää pienemmäksi.