Hae remonttilainaa 60 000€ asti - Saat lainapäätöksen heti

240 €
90 €
Hyväksyn Remppalaina.fin käyttöehdot, tietosuojaselosteen ja Remppalaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Warning

Täytä remonttilainahakemus netissä ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään! Kilpailutamme lainahakemuksen yli 30 pankin ja luotonantajan välillä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Clock
Nopea ja kätevä
Remonttilaina järjestyy nopeimmillaan jo vartissa tilillesi.
Clock
100% kotimainen
Remppalaina.fi on täysin suomalainen palvelu.
Clock
Suojattu yhteys
Tietosi on suojattu salatulla yhteydellä ja ovat aina 100% turvassa.

Kattoremontin rahoitus - mistä lainaa kattoremonttiin?

Hae lainaa kattoremonttiin remppalaina.fin kautta 100 - 60 000 euroa. Remppalaina.fi vertaa lainoja lainoja yli 25 pankin ja luotonantajan välillä, luotettavasti ja nopeasti. Voit hakea lainaa kätevästi täyttämällä sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen, ja valitsemalla itsellesi sopivan lainasumman ja laina-ajan.

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontti maksaa yleensä noin 5000 - 25000 euroa, riippuen täysin asennettavasta katosta. Pienempiä toimenpiteitä, kuten katon osan vaihtaminen tai räystäsremontin saa toki edullisemmin, mutta katon täysremontti omakotitaloon on tyypillisesti aina yli 10.000€ hintainen. Käytännössä hinta remontille on aina tapauskohtainen ja siksi kannattaakin aina kilpailuttaa remontti muutamalla toimijalla. Alta voit lukea tarkemmin, mistä kattoremontin hinta tyypillisesti muodostuu, miten saat kattoremonttiin järkevän lainan ja mitä voit vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä remonttiin liittyen.

Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hinta muodostuu materiaaleista sekä varsinaisesta korjaustyöstä. Tyypillisin kattoremontti on sellainen, missä vaihdetaan katon uloin kerros ja esimerkiksi peltikaton hinta määräytyy neliömäärän mukaan. Tiilikaton hinnoittelu perustuu samaan ideaan, mutta tyypillisesti tiilikatto on kalliimpi. Remontin tilausvaiheessa kannattaakin varmistaa, kuuluuko remonttiin esimerkiksi uusi aluskate, räystäslaudat, piipunpellit, seinätikkaat sekä muut mahdolliset lisäosat.

Tyypillisesti remontti vaatii myös vanhan talon rakenteiden korjauksia, laudoituksen uusimisia tai muita toimenpiteitä. Kattoremontti on toimenpide, missä kannattaa käyttää ammattilaista. Itse tehdyssä remontissa on myös virhevastuu itsellä ja vahingot saattavat nousta huomattavasti itse remonttia kalliimmiksi.

Hintaan vaikuttaa esimerkiksi:

Miten kattoremontti kannattaa rahoittaa?

Kattoremontti rahoitetaan yleensä joko säästöillä, tai lainalla. Jos tuleva remontti on ollut tiedossa jo kauan, on siihen voinut ehtiä säästää tarpeeksi jo etukäteen. Usein näin ei kuitenkaan ole, vaan remonttiin on otettava laina kattamaan koko remontti tai osa siitä. Useilla rakennusliikkeillä on yhteistyökumppani rahoituksen järjestämiseen.

Lainaa kattoremonttiin saat helpoiten kilpailuttamalla lainantarjoajat käyttämällä remppalaina.fi -kilpailutuspalvelua. Kattoremontin rahoitukseen järjestämiseen kannattaa soveltaa samaa kilpailuttamista kuin itse remonttiin. Remppalaina.fi auttaa sinua ja hoitaa kilpailuttamisen puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse itse huolehtia halvimman rahoituksen löytämisestä. Remppalaina.fin kautta voit hakea lainatarjouksia yli 25 pankilta tai luotonantajalta samanaikaisesti yhdellä hakemuksella. Lainojen kilpailuttaminen tällä tavalla on helppoa, ilmaista, etkä sitoudu hakemuksen täyttämisellä mihinkään.

Kattoremontista saa vähentää työn kotitalousvähennyksen piirissä

Kotitalousvähennys on verottajan tarjoama porkkana yleisesti hyödylliseen remontointiin ja se pätee myös kattoremppaan, niin vakituisen talosi kuin myös vapaa-ajan asuntosi osalta. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että saat saat vähennyksen vain työn osuudesta, etkä esimerkiksi matkakuluista tai tarvikkeista. Kun saat yrittäjältä tai yritykseltä laskun teettämästäsi työstä, laskussa pitää siksi olla erittely myös niistä kuluista, joista ei saa kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksen maksimimäärä per henkilö on 2400€ ja vähennyksen omavastuuosuus on 100€. Esimerkiksi kahden henkilön kotitaloudessa maksimivähennys on 4800€ (2x2400€). Maksimivähennys on 50% työn hinnasta. Jos kotitaloudessasi on 2 henkilöä ja teetät kattoremontin, missä työn osuus on 10.000€, voit vähentää työstä maksimissaan 5000€ - omavastuu (2x100€), eli lopullinen kotitalousvähennys on 4800€. Kotitalousvähennys pienentää suoraa maksettavan veron määrää, eikä esimerkiksi pienennä ansiotulon määrää, joka määrittää veroprosentin. Esimerkiksi em. skenaariossa saat siis 4800€ veronpalautusta puolisosi kanssa, 2400€ per henkilö.

Esimerkiksi maalaustyössä et saa vähentää maalien osuutta, vaan ainoastaan maalaustyön. Sama pätee kattoremonttiin - ainoastaan työn osuus voidaan vähentää.

Mitä saat vähentää:


Mitä ei saa vähennettyä:

Mitä katon remontoinnissa kannattaa muistaa?